Ripsienpidennykset, kestotaivutukset ja kulmat, kestopigmentointi ja microblading

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, joilla saadaan näyttävä tulos ilman ripsiväriä. Ripsienpidennyksellä saadaan asiakkaan ripsiin lisää pituutta, tuuheutta ja näyttävyyttä – jos niin haluat. Jos taas haluat luonnollista lookia, onnistuu se myös koska käytössämme on suuri määrä eri pituisia ja paksuisia kuituja. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Käytämme ainoastaan turvallisia ja tutkittuja aineita ja materiaaleja.

Normaalisti ihmisellä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputulokseen vaikuttaa myös paljon se minkälaiset ripset asiakkaalla itsellään on. Ripsien kasvuaika on noin 60-90 päivää, mistä johtuen ripsipidennysten pysyvyys on noin 3-6 viikkoa. Oikein asennettuna pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

Palveluistamme löytyy:

  • Klassiset ripset
  • Volyymiripset
  • Hybridiripset
  • Viuhka volyymiripset
Ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes hoito kestää vain 60 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti ja Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

Kulmien laminointi

Yumi™Brows – kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset ja kauniisti muotoillut.

Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutusaineella sekä kiinnitysaineella, kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu.

Laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Laminointi uusitaan noin 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusta.

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on lähes kivuton kosmeettinen tatuiointitoimenpide, joka tehdään kestopigmentointilaitteella. Laitteessa käytetään ohuita neuloja, joilla väri viedään kevyesti ihon pintakerroksiin. Tarkoituksena on luoda asiakkaalle kauniit kestopigmentoinnit, korostaen ja parantaen asiakkaan luonnollisia piirteitä. Pigmentaation kesto on ihosta riippuen noin 2-5 vuotta. Pigmentoinnin kestoa voi ylläpitää uusimalla hoito muuaman vuoden välein.

Kestopigmentointiin varataan aikaa 1-3 tuntia riippuen mitä halutaan pigmentoida. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikanpäällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Pyrimme aina siihen, että käsittely olisi mahdollisimman kivutonta ja mukavaa asiakkaalle.

Pigmentointi tehdään turvallisilla hypoallergisilla SWISS COLOR pigmenteillä. Toimenpide on yleensä puudutuksen jälkeen kivuton. Tavoitteenani onkin, että kokemus olisi sinulle mahdollisimman mukava.

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Käsittely tehdään turvallisilla hypoallergisilla SWISS COLOR pigmenteillä.

Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10 kuukauden jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suosittelemme ottamaan tällöin yhteyttä microblading -ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi.