Ripsienpidennykset, kestotaivutukset & kulmat

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, joilla saadaan näyttävä tulos ilman ripsiväriä.
Ripsienpidennyksellä saadaan asiakkaan ripsiin lisää pituutta, tuuheutta ja näyttävyyttä – jos niin haluat. Jos taas haluat luonnollista lookia, onnistuu se myös koska käytössämme on suuri määrä eri pituisia ja paksuisia kuituja. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Käytämme ainoastaan turvallisia ja tutkittuja aineita ja materiaaleja.

Normaalisti ihmisellä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputulokseen vaikuttaa myös paljon se minkälaiset ripset asiakkaalla itsellään on. Ripsien kasvuaika on noin 60-90 päivää, mistä johtuen ripsipidennysten pysyvyys on noin 3-6 viikkoa. Oikein asennettuna pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

Palveluistamme löytyy:

– Klassiset ripset
– Volyymiripset
– Hybridiripset
– Viuhka volyymiripset

Ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes hoito kestää vain 60minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

Kulmien laminointi

Yumi Brows – kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset ja kauniisti muotoillut.

Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutusaineella sekä kiinnitysaineella, kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu.
Laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa.
Laminointi uusitaan noin 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusta.