Kasvohoidot

Medik8

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, jonka laadukkaat tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä. Medik8 on erikoistunut valmistamaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden hoitotulokset vahvistetaan tieteellisin menetelmin. Tuotteet on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Deep Hydration

Kokonaisvaltainen ihon tehokosteuttaja. Erinomainen hoito ravitsemaan erittäin kuivaa ja kosteusköyhää ihoa. Loistava hoito myös ikääntyvälle iholle. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, seerumi, naamio, viimeistelytuotteet. Illaksi saat mukaan kotihoitotuotteen.

Pore refaining

Puhdistava ja ihohuokosia supistava hoito. Tehokkaat aktiiviaineet tekevät ihosta tasaisen ja virheettömän, parantaen ihon rakennetta. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, seerumi, naamio, viimeistelytuotteet. Illaksi saat mukaan kotihoitotuotteen.

Clarity

Irrottaa kuollutta ihosolukkoa, stimuloi solujen uusiutumista ja puhdistaa huokosia. Kohdistuu epäpuhtauksiin ja mustapäihin, jättäen ihon puhtaaksi, raikkaaksi ja silkin pehmeäksi. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, seerumi, naamio, viimeistelytuotteet. Illaksi saat mukaan kotihoitotuotteen.

Glowing

Äärimmäisen tehokas kasvohoito hyödyntää kirkastavia aktiiviaineita ja C-vitamiinia. Edistää solujen uusiutumista tehden ihosta hehkuvan. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, seerumi, naamio, viimeistelytuotteet. Illaksi saat mukaan kotihoitotuotteen.

Calming

Rauhoittaa välittömästi tulehtunutta,ärtynyttä,punoittavaa, ja herkkää ihoa käyttäen älykkäitä ihoa korjaavia tuotteita. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, seerumi, naamio, viimeistelytuotteet. Illaksi saat mukaan kotihoitotuotteen.

Platinum

Innovatiivinen ihoa nuorentava kasvohoito tarjoaa välittömiä ja näkyviä tuloksia. Stimuloi kollageenin tuotantoa, tasoittaa ihon rakennetta, nuorentaa ja kiinteyttää välittömästi. Todellinen Wow-hoito. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, seerumi, naamio, viimeistelytuotteet. Illaksi saat mukaan kotihoitotuotteen.

Olivia Klein

Olivia Klein on suomalainen puhtaan kosmetiikan ihonhoitosarja. Tavoitteena on yksinkertaistaa kosmetiikkaa ja sen käyttöä sekä tehdä ekologisuudesta ja luontoperäisyydestä itseisarvoja kosmetiikalle. Tuotteet sisältävät pääasiassa luontoperäisiä ja luomuviljeltyjä ainesosia, eivätkä ne sisällä lisättyjä hajusteita tai väriaineita.

Hydra

Kaikille ihotyypeille sopiva tehokosteuttaja. Erityisesti sekaiholle sekä liiallisesta kuivuudesta kärsivälle iholle. Jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja virkistyneeksi.

Detox

Ihoa puhdistava ja rauhoittava hoito, joka jättää ihon raikkaaksi, kuulaaksi ja sileäksi.

Aha

Ihon pintaa kirkastava ja kuoriva hoito, joka jättää ihon sileäksi ja kuulaaksi. Erityisesti arpeutuneen, harmaan ja samean ihon hoitoon. Erinomainen tukemaan aknesta kärsivän ihon hoitoa.

Vitamin

Antioksidanttirikas hoito, joka jättää ihon kuulaaksi, pehmeäksi ja elinvoimaiseksi. Soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti elottomalle sekä ikääntyvälle iholle säännölliseksi hoidoksi.

Hemmottelukasvohoito

Täydellinen rentoutus!

– Alkupuhdistus
– Kuorinta
– Pitkä hieronta
– Naamio
– Loppuvoide