Esteettiset ja medikaaliset hoidot

Mesolangat

MINT™ PDO-mesolangat ovat polydioksanonista (PDO) valmistettuja, kestäviä lankoja. Polydioksanoni on turvallinen materiaali, ja sitä käytetään muun muassa kirurgisissa toimenpiteissä haavojen sulkemiseen.

PDO-mesolangoilla voidaan hoitaa monia eri ongelmakohtia, erityisesti silmänympäryksiä sekä alakasvojen ja kaulan aluetta. Mesolangat sopivat ihon jälleenrakentamiseen ja elvyttämiseen eli biorevitalisointiin.

Kuinka mesolankahoito toimii? 

Mesolankojen toiminta perustuu siihen, että ne saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa sekä kasvattavat fibroblastien määrää. Hoidettavan alueen verenkierto paranee ja sen vaikutuksesta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Iho näyttää hyvinvoivalta.

Mesolankahoidot sopivat ihon jälleenrakentamiseen ja elvyttämiseen eli biorevitalisointiin. Mesolangoilla voidaan:

 • nostaa kulmia
 • vähentää naururyppyjä
 • nostaa poskipäitä
 • vähentää tummia silmänalusia
 • keventää nasolabiaalijuonteita
 • pienentää kaksoisleukaa
 • vähentää kaulan ryppyjä.

Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta paras tulos on nähtävissä noin 1-6 kuukauden kuluttua hoidosta. Peruslangat (suorat monolangat ja kierrelangat) sulavat noin puolessa vuodessa. Hoitotulos kestää keskimäärin vuoden. Ihon kiinteytyminen jatkuu vielä mesolankojen sulamisen jälkeenkin, sillä hoito lisää fibroplasteja ja uuden kollageenin muodostumista.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon!

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot kosteuttavat ihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä. Kun monet kauneustuotteet kosteuttavat vain ihosi pintaa, täyteainehoidot syväkosteuttavat ihoasi pintaa syvemmältä.

Täyteainehoidoilla voidaan silottaa kasvojen kohtalaisia tai vaikeita juonteita ja ryppyjä, sekä muokata kasvonpiirteitä. Täyteainehoito on monipuolinen hoito, joka mahdollistaa ylä-, keski- ja alakasvojen eri alueiden hoitamisen lisäämällä volyymia ja häivyttämällä ikääntymisen merkkejä. Käytämme markkinoiden tehokkaimpia ja turvallisiksi testattuja tuotteita.

Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo. Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, mutta ikääntymisen myötä hyaluronihapon tuotanto vähenee, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja ikääntymistä. Hyaluronihappo sitoo hyvin kosteutta, mikä tekee siitä erityisen hyvän ainesosan täyteainehoitojen kannalta. Täyteainehoidon vaikutusten kesto vaihtelee käytettävien valmisteiden välillä. Myös asiakkaan ikä, elämäntavat, yleiskunto sekä iho vaikuttavat hoitotuloksen kestoon. Tyypillisesti täyteainehoidon tulos kestää 6-24 kk. Jatkohoidot lisäävät täyteaineen pysyvyyttä, jolloin hoitotulokset säilyvät pidempään ja myöskin täyteainetta tarvitaan tyypillisesti vähemmän seuraavilla hoitokerroilla.

Ennen hoitoa:

Täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia: lievä punoitus, mustelma, turvotus, aristus, kutina ja kihelmöinti. Nämä kaikki ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Reaktiot ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä.

Kipulääkkeiden, alkoholin ja Omega- rasvahappojen käyttöä kannattaa välttää noin 3-4 vrk ennen hoitoa. Jos sinulla on aiemmin ollut herpes, kannattaa estolääkitys aloittaa ennen hoitoa.

Hoidon jälkeen:

Vältä koskettelemasta hoidettua aluettasi ensimmäisen kolmen tunnin ajan. Auringonottoa ja saunomista, sekä huomattavaa kylmyyttä tulisi välttää 12h toimenpiteen jälkeen. Käymme kotihoito-ohjeet läpi yhdessä vielä toimenpiteen jälkeen.

Esteet hoidolle:

 • Raskaus ja imetys
 • Aktiivinen herpes
 • Aikaisempi anafylaksia
 • Tulehdustila hoitoalueella
 • Verenhyytymis-lääkitys
 • Arven liikakasvu

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon!

PRX-T33

Neulaton biorevitalisaatio – turvallinen ja tehokas ihon elvyttäjä

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging”, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja.

 • Neulaton ja kivuton hoitomuoto
 • Ei ”frostingia” eikä toipumisaikaa
 • Nopea hoito, vain 30 minuuttia
 • Sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana
 • Patentoitu koostumus (33 % TCA, H2O2 ja Kojic-happo)
 • CE-merkitty läkinnällinen laite, 1.luokka

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkean pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

Hoitoalueet: 

 • Rypyt ja juonteet
 • Kuiva iho
 • Veltostunut iho
 • Pigmenttimuutokset
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
 • Arvet ja laajentuneet ihohuokoset
 • Venymä- ja leikkausarvet
 • Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho
Profhilo®

Profhilo -hyaluronihappohoito on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä, kimmoisuutta ja kosteutta. Vaivaako väsynyt yleisilme, ihon kuivuus, juonteet tai kaulan alueen ihon veltostunut olemus? Uudista ihosi ja ilmeesi monipuolisesti tehoavalla hoidolla!

Profhilo on täysin uudenlaiseen, patentoituun teknologiaan perustuva anti-agening käsittely iholle, jonka teho perustuu korkeaan hyaluronihapon pitoisuuteen. Se ei ole täyteaine eikä biorevitalisoija, Profhilo® on luonut uuden injektoitavien hoitojen kategorian, josta käytetään nimeä bioremodeling.

Valmisteella on ainutlaatuinen kosteuttava ja kohottava vaikutus. Profhilo kykenee leviämään hoidettavalla alueella laajasti mahdollistaen laaja-alaisen ihoa kosteuttavan, silottavan, kiinteyttävän ja uudistavan vaikutuksen. Hoidon tulos on aina luonnollinen. Profhilo sopii hoitamaan kasvojen, kaulan, dekolteen, kämmenselkien ja vartalon eri alueita.

Hoito on helppo ja nopea, eikä se muuta kasvojen piirteitä. Hoidon jälkeen iholla on nähtävissä kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät. Toipuminen hoidosta on nopeaa ja hoito on mahdollista toteuttaa vaikka lounastunnilla!

Hoidon monipuolinen vaikutus on saavutettavissa hyvin hellävaraista injektiotekniikkaa käyttäen. Vain viisi pistosta molemmin puolin, jolla saavutetaan koko kasvoille tai kaulalle tehoava nuorennus käsittely. Pistoshoidon jälkeen iholla voi olla pientä punoitusta, kuumotusta sekä pistoskohtien turvottelua ja kohoumaa joka tasoittuu 1-2 vrk aikana. Myös mustelmat ovat mahdollisia.

Optimaalisin tulos saavutetaan 2-3 hoitokerralla, jotka tehdään kuukauden välein toisistaan. Ylläpitohoito voidaan tehdä noin 4-6 kuukauden kuluttua edellisestä hoidosta.

Sveitsiläisen lääkeyhtiön IBSA:n valmistama Profhilo on tutkittu ja kansainvälisesti palkittu innovaatio, joka on täysin uudenlaiseen, patentoituun teknologiaan perustuva ihonhoito, joka soveltuu hyvin eri-ikäisille.

Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Hoito sopii kaikenikäisille ihmisille ja jokaiselle ihotyypille. Toimenpide sopii niin kasvojen kuin vartalonkin kaunistamiseen.

Mesoterapia toimii parhaiten sarjahoitona. Sarjahoidossa toimenpide tehdään kolme kertaa 1–3 viikon välein. Hoitotulosten ylläpitoon riittää yksi mesoterapiakäsittely aina vuodenajan vaihtuessa.

Mikroneulaus Dermapen

Mikroneulaus on ihoa elvyttävä, tasoittava ja kirkastava hoitomenetelmä, jossa hoidossa käytettävät aineet viedään ihoon sarjapistoksina. Jokainen yksittäinen mikroneula tekee ihoon pienen reiän, minkä seurauksena iho parantaa itse itsensä luonnollisella tavalla, tuottaen samalla kollageenia ja elastiinia. Mikroneulauksessa käytetään hyaluronihappoa, mineraaleja ja vitamiineja, jotka vähentävät ryppyjä, stimuloivat kollageenin tuotantoa ja antavat iholle kosteutta sekä napakkuutta. Mikroneulauksella saadaan aikaan huomattavia tuloksia juonteiden ja arpien hoidossa.

Hoitoindikaatiot:

Hoito sopii aikuiselle iholle, kasvonpiirteiden kohottamiseen, aknearpiin sekä ryppyihin ja ilmejuonteisiin. mikroneulauksella saadaan myös lisättyä ihon kosteustasapainoa tehokkaasti. Tämä vahvistaa ihoa sekä parantaa ihon kuntoa käsitellyillä alueilla. Mikroneulaushoidolla ihosolut elpyvät, iho näyttää raikkaalta, nuorekkaammalta ja tasaisemmalta.

Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon!

Kemialliset kuorinnat

Kemiallisten kuorintojen tehokkaat, monipuoliset ja laadukkaat happoyhdistelmät tarjoavat uskomattomia tuloksia useille eri ihotyypeille. Hoidot uudistavat ihoa ja auttavat monipuolisesti erilaisiin iho-ongelmiin. Tuloksena iholle saadaan elinvoimaa, kirkkautta ja tasaisuutta, lisäksi rypyt ja epäpuhtaudet vähenevät.

Kemialliset kuorinnat sopivat erinomaisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle ja samealle iholle, mutta tukevat ihon hyvinvointia myös herkkäihoisimmilla. Lisäksi kuorinnoilla voidaan hoitaa laajentuneita ihohuokosia, pigmenttiongelmia, tukkoista ihoa, aknearpia sekä pinnallisia juonteita.

Käytössämme ovat erittäin laadukkaat ja tehokkaat Medik8 ihonhoitosarjan kuorintatuotteet. Hoito perustuu ihon kuorintaan kemiallisilla aineilla ilman rakeellisten kuorintojen aiheuttamaa mekaanista stimulointia. Kuorinnalla uudistetaan ihoa poistamalla ihon pintakerroksista kuollut ihosolukko. Tuotteet aktivoivat soluja, jolloin iholle tärkeiden kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, siten kuorinnat toimivat myös erinomaisena anti-age hoitona.

Hoitojen ansiosta epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ennen aikaisen vanhenemisen merkkejä saadaan vähennettyä ja ehkäistyä. Ihosta tulee sileämpi, kuulaampi, elinvoimaisempi ja tasaisemman sävyinen. Hoidon jälkeen myös kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin hoitaen ja kosteuttaen sitä entistä paremmin.

Varsiluomien poisto

Varsiluomet ovat pehmeitä fibroomia, eli hyvänlaatuisia sidekudoskasvaimia. Varsiluomet ovat tyypillisesti ihon värisiä tai rusehtavia ulkonevia luomimaisia muutoksia, joita on tyypillisimmin kaulalla ja kainaloiden reunoilla.

Varsiluomia poistetaan leikkaamalla ne terävällä veitsellä, tai saksilla aivan muutoksen tyvestä. Tällöin Ihoon jää vain pieni haava, joka paranee muutaman päivän sisällä.

CellBooster® – The best skinbooster treatment

CellBooster® on uusi injektoitava mesoterapialiuos, jonka aktiiviset ainesosat (hyaluronihappo, aminohapot ja vitamiinit) on valittu tarkasti vastaamaan ihon synnynnäistä fysiologiaa.

Henkilökohtaisessa hoitosuunnitelmassa ihon yksilöliset tarpeet huomiodaan parhaiten. Hoito on aina sarjahoito.

Elvyttävät sarjahoidot (3-6 kertaa)
Paikallisten rasvakertymien hoito (4-6 kertaa)
Mesoterapia aknearpien hoitoon (4-6 kertaa)
Mesoterapia raskausarpien hoitoon (4-8 kertaa)
Mesoterapia ihon laadun parantamiseen (3-5 kertaa)

CellBooster® Glow

Ravitseva ja syväkosteuttava seerumi, joka vähentää hyperpigmentaatiota. Palauttaa ihon rakennetta, neutraloi vapaita happiradikaaleja ja vähentää keratoosin vaikutuksia.

 • Vähentää hyperpigmentaatiota
 • Ylläpitää ihon sävyä
 • Syväkosteuttaa

Hoitoaiheet:

 • Hyperpigmentaatio
 • Hienot juonteet ja rypyt
 • Kuiva iho
 • Auringon ja ympäristön vahingoittama iho
 • Epätasainen ihonsävy
CellBooster® Shape

Hoitoliuos, jonka avulla voidaan vähentää paikallista rasvaa, selluliittia ja kaksoisleukaa. Edistää lymfakiertoa ja parantaa mikroverenkiertoa.

 • Vähentää paikallisen rasvan muodostumista
 • Vähentää turvotusta ja nesteen kertymistä
 • Pitkäketjuisten rasvahappojen hajoaminen
 • Normalisoi aineenvaihduntaprosesseja
 • Stabiloi solukalvoja ja ihon suola-vesitasapainoa
 • Stimuloi ja kiihdyttää korjaavia prosesseja

Hoitoaiheet:

 • Paikallinen rasvakertymä
 • Kaksoisleuka
 • Selluliitti
 • Nestekertymät ja turvotus
CellBooster® Lift

Vähentää ikääntymisen vaikutuksia: täyttää kudosta, ennalta ehkäisee oksidatiivista stressiä ja ylläpitää kosteustasapainoa. Stimuloi kollageenin tuotantoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoaja solujen ravinnon saantia.

 • Ihon kiinteyttäminen
 • Nostaa ja tasoittaa juonteita
 • Parantaa ihon sävyä ja mikroverenkiertoa

Hoitoaiheet:

 • Veltostunut iho
 • Kuiva iho
 • Juonteet
 • Elastisuuden menettäminen
 • Couperosa
CellBooster® Hair

Hiuspohjalle suunnattu mesoterapiahoito vahvistaa hiustuppeja ja tehostaa hiustenkasvua sekä päänahan mikroverenkiertoa.

 • Edistää hiusten kasvua
 • Ravitsee päänahkaa ja karvatuppeja
 • Lisää mikroverenkiertoa
 • Ennalta ehkäisee hiustenlähtöä ja harmaantumista

Hoitoaiheet:

 • Alopecia areata eli pälvikalju
 • Ei cicatricial alopecia eli ei pysyvä alopecia
 • Vaurioitunut hiuksen rakenne
 • Andogeneettinen alopecia eli kaljuuntuminen
 • Aikainen harmaantuminen
 • Psoriasis