Kynnet

Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat luonnollisen kauniit ja kestävät ja siksikin ne ovat olleet jo kauan asiakkaiden suosiossa. Luxus Beautyssa käytämme laadukkaita LCN ja Mosaic -geelejä, joista valitaan aina asiakkaalle sopivin vaihtoehto. Geelit ovat UV-valokovetteisia, hajuttomia ja myrkyttömiä. Menetelmä perustuu hammaslääketieteessä käytettäviin UV-valokovetteisiin paikkamateriaaleihin.

LCN- ja Mosaic -geelien pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin.

Voit itse valita, haluatko kynsistäsi lyhyet vai pitkät. Saat kynsiisi näyttävyyttä erilaisilla koristeilla ja väreillä. Käytössämme on satoja värejä, hileitä, paljetteja ja timantteja.

Keskustele kanssamme millainen menetelmä sopii parhaiten juuri Sinun kynsillesi.

Geelilakkaus

Geelilakka levitetään kynnelle kynsilakan tavoin ja kovettaan UV-valolla. Lopputuloksena on kiiltävä ja kesätäv lakkapinta, jonka suojaamana myös omat kynnet kasvavat ja vahvistuvat.

UV-valon vaikutuksen ansiosta lakkaus pysyy virheettömänä jopa 3-5 viikkoa. Geelilakkauksella ei muuteta kynnen muotoa eikä tehdä kynnelle lisää mittaa. Materiaalina on täysin oma kynsi. Geelilakkaus on luonnollinen keino koristaa kynsiä ja loistava keino pitää kynnet huoliteltuna!

Geelilakkauksissa käytämme myös LCN- ja Mosaic -merkkien tuotteita.

Oman kynnen geelaus

Asiakkaalle, jolla omat kynnet on jo tarpeeksi pitkät, mutta haluat siistit, kestävät ja kauniit kynnet. Tällä menetelmällä ei pidennetä eikä erityisesti muotoilla kynttä vaan sen tehtävänä on tukea ja suojata omaa kynttä.

Huollot

Kynsiä täytyy huollattaa ammattilaisella n. 3-5 viikon välein. Huollossa viilataan vanha geeli pois ja täytetään kasvualue. Voit halutessasi vaihtaa kynsiesi ilmettä aina huollon yhteydessä.