Kasvojen laite- & erikoishoidot

Ultraäänikuorinta

Ultraääni ihonpuhdistus on kasvohoitona hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Parhaat tulokset saadaan kauneushoitolassa suoritettuina sarjahoitoina, esim 4-6 hoitokertaa 1 x viikossa. Ultraäänipuhdistuksen jälkeen voidaan tehdä iholle myös mekaaninen puhdistus, jolloin saadaan paras lopputulos.

Kasvohoidoissa ultraääni puhdistaa ihoa tehokkaasti: poistaa kuollutta ihosolukkoa, pehmentää, elastisoi, kirkastaa, vähentää epänormaalia pigmentaatiota sekä vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Timanttihionta

Timanttihionta tehdään laitteella, jossa on erikokoisia ja eri karheuksilla olevia timanttipäitä, sekä säädettävä alipaineimu. Alipaineen voimakkuutta säätelemällä pääsemme vaikuttamaan hoidon voimakkuuteen, mikä mahdollistaa eri ihoalueiden käsittelyn ohuelta silmänympärys iholta paksummalle dekoltee alueelle saakka.

Hoito kuorii tehokkaasti ihon pintasolukkoa, puhdistaa ihoa ja aktivoi verenkiertoa. Näin ollen hoidossa käytettävät tuotteet pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon, tali pääsee vapautumaan huokosista eikä jää kuolleen solukon alle aiheuttamaan tukoksia. Verenkierron vilkastuessa iho saa paremmin ravinteita myös sisältä päin. Alipaineimun aiheuttaman aktivaation ansiosta myös elastiinin ja kollageenin tuotanto lisääntyy, jolloin iho napakoituu. Hoidon jälkeen iho on ihanan pehmeä ja heleä.

Caretech Hydrogen

Ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Caretech Hydrogen on 4 -vaiheinen laitehoito, jossa iholta poistetaan epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä sekä ehkäistään ikääntymisen merkkejä vedyllä rikastetulla puhtaalla vedellä. Hoito on puhtaasti luonnonmukainen, turvallinen ja tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Iho on silminnähden kirkkaampi, ihon väri on tasoittunut ja pienet hiusrypyt tasoittuneet.

Caretech Hydrogen-laite pystyy välittömästi tuottamaan vetypitoista vettä ja poistamaan vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta. Hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta.

Caretech Hydrogen-hoito on täysin luonnollinen menetelmä auttaa solua puhdistautumaan vapaista radikaaleista, tuoden iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja hyvinvointia. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Hoito on miellyttävän tuntuista, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi. Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Caretech Hydrogen hoitoja suositellaan:

 • Herkälle ohentuneelle iholle
 • Kemiallisille/mekaaniselle kuorinnalle sopimattomalle iholle
 • Cuperosa iholle
 • Epäpuhtaalle acne iholle
 • Laajentuneille ihohuokosille
 • Arpiselle iholle
 • Kuivalle, elottomalle ja kimmoisuuden menettäneelle iholle
 • Kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyä
 • Ilman saasteille altistuneelle iholle
 • Ilmastoinnin, elintapojen tai liiallisen ulkoilun altistamalle iholle
 • Ihon vastustuskyvyn parantamiseen

Hoidossa käytämme tehokkaita ja turvallisia Medik8-tuotteita.

Caretech RF-Cryo

Radiofrekvenssi-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Käytössämme on tripolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella. Koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa n. 4-8 kerran sarjana. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssi voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Hoidossa käytämme tehokkaita ja turvallisia Medik8-tuotteita.

PRX-T33

Neulaton biorevitalisaatio – turvallinen ja tehokas ihon elvyttäjä

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging”, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja.

 • Neulaton ja kivuton hoitomuoto
 • Ei ”frostingia” eikä toipumisaikaa
 • Nopea hoito, vain 30 minuuttia
 • Sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana
 • Patentoitu koostumus (33 % TCA, H2O2 ja Kojic-happo)
 • CE-merkitty läkinnällinen laite, 1.luokka

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkean pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

Hoitoalueet: 

 • Rypyt ja juonteet
 • Kuiva iho
 • Veltostunut iho
 • Pigmenttimuutokset
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
 • Arvet ja laajentuneet ihohuokoset
 • Venymä- ja leikkausarvet
 • Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho

Hoidon hinta:

Yksi kerta 155 €
Viisi kertaa 725 €

Mikroneulaus Dermapen

Mikroneulaus on ihoa elvyttävä, tasoittava ja kirkastava hoitomenetelmä, jossa hoidossa käytettävät aineet viedään ihoon sarjapistoksina. Jokainen yksittäinen mikroneula tekee ihoon pienen reiän, minkä seurauksena iho parantaa itse itsensä luonnollisella tavalla, tuottaen samalla kollageenia ja elastiinia. Mikroneulauksessa käytetään hyaluronihappoa, mineraaleja ja vitamiineja, jotka vähentävät ryppyjä, stimuloivat kollageenin tuotantoa ja antavat iholle kosteutta sekä napakkuutta. Mikroneulauksella saadaan aikaan huomattavia tuloksia juonteiden ja arpien hoidossa.

Hoitoindikaatiot:

Hoito sopii aikuiselle iholle, kasvonpiirteiden kohottamiseen, aknearpiin sekä ryppyihin ja ilmejuonteisiin. mikroneulauksella saadaan myös lisättyä ihon kosteustasapainoa tehokkaasti. Tämä vahvistaa ihoa sekä parantaa ihon kuntoa käsitellyillä alueilla. Mikroneulaushoidolla ihosolut elpyvät, iho näyttää raikkaalta, nuorekkaammalta ja tasaisemmalta.

Hoidon hinta:

Yksi hoito 159 €
Kolme hoitoa 420 €
Viisi hoitoa 680 €

Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon!

Medik8 – kemiallinen happohoito

Kemiallinen kuorinta eli happohoito on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja heleyttää ihon pintaa sekä parantaa ihon laatua. Kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu.

Dermaplanning

Dermaplanning on ihon kuorintahoito, joka tekee ihosta sileämmän poistamalla ihosolujen uloimman kerroksen. Se poistaa häiritsevän, kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei lisää karvan kasvua tai muuta sen laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Dermaplanning auttaa myös lääkeaineiden ja kosmeettisten aineiden imeytymistä paremmin ihoon. Alkupuhdistus, dermaplanning kuorinta, seerumi ja naamio.

Karboksiterapia

Karboksiterapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Hoito parantaa ihon joustavuutta, nopeuttaa verenkiertoa kiihdyttäen kollageenin korjautumista, madaltaa hienoja juonteita ja ryppyjä sekä pilkkoo paikallisia rasvakertymiä.

Täydellinen Tuhkimo-hoito, jonka tulokset huomaa heti!