Täyteainehoidot

Revanesse

Revanesse tarjoaa luonnollisen tavan huultesi muotoiluun ja täyttöön. Se antaa niille toivomasi täyteläisyyden ja muodon.

Huulet ovat usein katseen ja huomion keskipiste. Revanesse tekee huulistasi täyteläisemmät, korostaa huulirajaa ja tekee amorinkaaresta selkeämmin erottuvan luonnolliselta näyttävällä tavalla. Revanesse on tuote, joka saa sinut näyttämään hyvältä ja tuntemaan olosi upeaksi. Sen esteettinen lopputulos on välitön ja pitkäkestoinen.

Revanesse sisältää stabilisoitua hyaluronihappoa, jota elimistössämme on luonnostaan.

Käytössämme on myös Stylage ja Juvederm täyteaineet.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä mitä täyteainetta haluat käytettävän. Voimme  myös valita yhdessä sinulle parhaiten sopivan.

Käyttökohteet:

– Huuliraja ja huulet
– Ylähuulen yläpuolella olevat pitkittäiset juonteet
– Ilmerypyt ja naururypyt
– Tupakkarypyt
– Suupielten juonteet

Kaikki aineet ovat täysin biohajoavia, eivätkä ne jätä elimistöön minkäänlaisia jäämiä. Ne ovat myös täysin hypoallergisia, eivätkä sisällä eläinperäisiä aineita taikka muoveja.

Ellanse

Ellanse on tehokkain tapa päästä juonteista eroon ja näyttää taas nuorelta. Sen uskomaton kesto ja kaunis lopputulos tekevät kauneutesi hoidosta erittäin helppoa.

Ainutlaatuisen suojatun teknologian ansiosta hoidon lopputulos kestää jopa neljä vuotta. Hoitotuloksen kesto voidaan ennustaa tarkasti ennen hoitoa ja sitä voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti. Täyteaineen komponentit ovat biohajoavia, joten siitä ei jää mitään haitallisia jäämiä kehoon. Tuotteessa yhdistyvät sekä erinomainen hoitotulos että turvallisuus.

Tarkista tuotteen saatavuus, ennen varausta. 

Käyttökohteet:

– Juonteiden ja ryppyjen korjaus
– Volyymin lisääminen
– Muotoilu
– Muokkaus

Hyaluron Pen

Tällä mahtavalla menetelmällä pystytään täyttämään huulia, juonteita ja lisäämään volyymia, lähes kivuttomasti. Hyaluronihappo johdetaan ihoon korkean paineen avulla, juuri sitä varten kehitetyllä koneella, ilman neulaa. Hoitoa pystyy tekemään koko kasvoille.

Soita ja varaa aika ilmaiseen konsultaatioon.