Kestopigmentointi & microblading

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on lähes kivuton kosmeettinen tatuiointitoimenpide, joka tehdään kestopigmentointilaitteella. Laitteessa käytetään ohuita neuloja, joilla väri viedään kevyesti ihon pintakerroksiin. Tarkoituksena on luoda asiakkaalle kauniit kestopigmentoinnit, korostaen ja parantaen asiakkaan luonnollisia piirteitä. Pigmentaation kesto on ihosta riippuen noin 2-5 vuotta. Pigmentoinnin kestoa voi ylläpitää uusimalla hoito muuaman vuoden välein.

Kestopigmentointiin varataan aikaa 1-3 tuntia riippuen mitä halutaan pigmentoida. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikanpäällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Pyrimme aina siihen, että käsittely olisi mahdollisimman kivutonta ja mukavaa asiakkaalle.

Pigmentointi tehdään turvallisilla hypoallergisilla SWISS COLOR pigmenteillä. Toimenpide on yleensä puudutuksen jälkeen kivuton. Tavoitteenani onkin, että kokemus olisi sinulle mahdollisimman mukava.

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Käsittely tehdään turvallisilla hypoallergisilla SWISS COLOR pigmenteillä.

Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10 kuukauden jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suosittelemme ottamaan tällöin yhteyttä microblading -ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi.